lets-get-loes-logo
a

Menu

Over mij

In mijn vrije tijd ben ik Marloes Lodder, Loes voor vrienden of Lodder als je bij me op de middelbare school zat ????. Getrouwd met Bart en moeder van Mats (6) en Lotte (3), een huis vol gekkies. Zelf ben ik 38, maar voel ik me 25 en dat houd ik zo lang mogelijk vast ????. Geboren en getogen in Rotterdam, maar sinds zomer 2018 in Utrecht. M’n natte T is meestal niet te horen. M’n droge humor wel.

Durf je het aan? In het ergste geval heb je iig lol gehad.

Meer kleur en fun in de wereld!

In mijn drang om bijzonder te willen zijn (nog steeds last van), heb ik dingen altijd net even anders gedaan dan anderen. Misschien heeft mijn lengte (1.90m) mij onbewust al een zetje gegeven op dit gebied, want in de massa opgaan is iets wat ik letterlijk niet kan ????.

Met je bedrijf wil je dat óók niet. Je wil dat een potentiële klant jou opmerkt en herinnert! Ik zie veel rechttoe rechtaan websites, opgebouwd in rechte blokken, brave teksten. Weinig inspiratie qua vormen en kleur, en de huisstijl minimaal doorgevoerd. Zo zonde! ????

Jezelf onderscheiden doe je met een unieke, opvallende branding en teksten in jouw eigen tone-of-voice. En als je die dan eenmaal hebt, wil je natuurlijk wel een website die net zo uniek is! En daar laten in mijn ogen veel ondernemers kansen liggen.

lets-get-loes-marloes-over

Voor mij was de vraag hoe tekst, foto’s en illustraties samen moesten komen in mijn website, zonder dat het een dolle bende werd. Jij wist niet alleen precies de juiste combinatie te vinden, maar kwam ook met aanvullende ideeën, schrapte en passant nog even alle overbodige zaken uit mijn teksten en gooide een verfrissend sausje over het geheel. Top! En qua werkwijze lekker nuchter, recht voor zijn raap, praktisch en efficiënt. Hou ik van en ik ben echt superblij met het resultaat!

Claartje van Tekenen Werkt – zakelijk tekenaar

Hester Arkes

Even denken. Meer over mij.

Even met m’n zus sparren

screenshot-instagram-chat-met-zus

Creatief met content, ik hou er van ????.

Ook jouw kwaliteiten sterk kunnen overbrengen? Check Paulien op m’n buddies pagina

Samengevat: Ik ben jouw webdesigner, webbouwer en online marketeer in 1!

Creatief én technisch. Communicatief sterk met verstand van marketing. Ik hou van structuur en plannen, maar ook van over the top zijn (goh je meent het). Kleurrijk minimalistisch zullen we maar zeggen ????.

Wat kan ik niet? Turnen. Mijn zwaartepunt ligt te hoog.

Sinds de zomer van 2019 maak ik websites voor allerlei geweldige, unieke, kleurrijke ondernemers die zich net als ik niet graag aan de regels houden. Elke website die ik maak is weer beter (dus je kan ook even wachten nog ????).

Voel je langzaamaan die kriebels in je buik komen? Die zeggen dat het tijd is om jezelf buiten de massa te gaan plaatsen!  

Heb je al gekozen?
Ja ik wil

afbeelding-helemaal-loes

Helemaal LOES

Een volledige website op maat met alle toeters en bellen

Voor de gevestigde ondernemer who means business. Je bedrijf heeft je huidige website ingehaald en het wordt een beetje genant. Uch dat wordt weer zo’n zware bevalling denk je? Niet bij mij! We gaan samen zitten voor een uitgebreide content-sessie, zodat je een uitgewerkt plan hebt van wat er allemaal op komt en jij je teksten kan schrijven. Jij krijgt een website met alles erop en eraan, volledig in lijn met je branding.

afbeelding-een-beetje-loes

Een beetje LOES

Een website die uit 1 webpagina bestaat, als online visitekaartje

Ideaal voor ondernemers die voor hun klanten niet afhankelijk zijn van Google, maar wel iets tofs online willen hebben staan. Alleen geschikt voor mensen die kort van stof kunnen zijn ????. Samen maken we een opzet voor de inhoud van je pagina. Ik zet jou helemaal profi neer in een superstrak vormgegeven webpagina en die link kan trots op je social media kanalen en je visitekaartjes.

Stop shrinking yourself

to fit places you’ve outgrown