werkwijze

1.

Get prepared!

Voordat ik aan de slag kan, is het belangrijk dat je goed hebt nagedacht over je merk. Denk hierbij aan een uniek logo en bijpassende huisstijl. Als je weet hoe je je website wilt indelen, is het tijd om de teksten voor je website te gaan schrijven en te zorgen voor bijpassende illustraties of foto’s die je doelgroep zullen aanspreken. Al deze zaken kun je natuurlijk zelf doen, maar professionele teksten en afbeeldingen kunnen écht het verschil maken. Geen idee bij wie je dan moet zijn? Laat het me weten, dan verwijs ik je door!

2.

Regel een domeinnaam en webhosting

Er zijn veel aanbieders met concurrerende prijzen, maar de laagste prijzen gaan vaak gepaard met een trage website en slechte klantenservice. SiteGround is speciaal gericht op WordPress en wordt ook door WordPress zelf aangeraden. Maak je liever gebruik van een Nederlandstalige webhosting en klantenservice, dan kun je bijvoorbeeld goed terecht bij TransIP. Vraag ook gelijk een SSL-certificaat aan bij je webhosting, zodat je website beveiligd is (dan krijg je zo’n slotje voor je url). Als je een contactformulier op je website wilt is dit zelfs verplicht!

3.

Let’s get LOES!

Dan ben je nu klaar om mij een website te laten ontwerpen! Nadat ik je verzoek binnen heb, stuur ik je een vragenlijst met vragen over je bedrijf en een invulformulier voor de inhoud van je website. Hier is ook ruimte om aan te geven wat je wensen zijn qua lay-out en uitstraling. We bespreken je wensen daarna wat uitgebreider (het liefst face-to-face) en naar aanleiding daarvan maak ik een moodboard. Als je deze helemaal tof vindt, ga ik aan de slag!

4.

Je website gaat live!

In eerste instantie plaats ik een simpele COMING SOON pagina op je domein, zodat ik achter de schermen kan bouwen aan je website. Als ik de opzet voor je website af heb, kun je hem bekijken en aangeven wat je wel en niet mooi vindt. Zo gaan we door totdat jij tevreden bent! Daarna ben je klaar om te gaan knallen met je onderneming :D. 

5.

Nazorg

Kom je er binnen 30 dagen (na het lanceren van je definitieve website) achter dat er iets niet goed gaat, of wil je toch nog iets veranderen? Dan valt dit binnen de service! Je ontvangt van mij een korte instructie om je WordPress website up-to-date te houden en back-ups te maken, zodat je geen verdere onderhoudskosten aan mij kwijt bent.