werkwijze

1.

Get prepared!

Voordat ik aan de slag kan, is het belangrijk dat je goed hebt nagedacht over je merk, ook wel: je branding. Lees hier alles over in mijn blog Branding voor je eenmanszaak, moet dat?.

Als je weet hoe je je website wilt indelen, is het tijd om de teksten voor je website te gaan schrijven en te zorgen voor bijpassende illustraties of foto’s. Al deze zaken kun je natuurlijk zelf doen, maar professionele teksten en afbeeldingen kunnen écht het verschil maken. Geen idee bij wie je dan moet zijn? Laat het me weten, dan verwijs ik je door!

2.

Een domeinnaam en webhosting 

Er zijn veel aanbieders met concurrerende prijzen, maar de laagste prijzen gaan vaak gepaard met een trage website en slechte klantenservice. SiteGround is speciaal gericht op WordPress en wordt ook door WordPress zelf aangeraden. Maak je liever gebruik van een Nederlandstalige webhosting en klantenservice, dan kun je bijvoorbeeld goed terecht bij TransIP.

Als je mij na het aanvragen van een webhostingpakket je inloggegevens geeft, kan ik WordPress voor je installeren en een SSL certificaat aanvragen, maar dit mag je uiteraard ook zelf doen (de meesten denken: uhh doe jij maar 😉) . 

3.

Let’s get LOES!

Dan ben je nu klaar om mij een website te laten ontwerpen! Nadat ik je aanvraag binnen heb (via het contactformulier), neem ik contact met je op om je wensen voor je website te bespreken, zodat ik kan aangeven hoeveel het gaat kosten en wanneer we kunnen starten. Als ik alle content voor je website binnen heb, bespreken we je wensen nog uitgebreid (het liefst face-to-face) tijdens ons officiële intakegesprek! Na de intake ontvang je van mij de factuur voor de eerste 50% en ga ik aan de slag!

4.

Je website wordt gebouwd!

Ik plaats een simpele COMING SOON pagina op je domeinnaam, zodat ik achter de schermen kan bouwen aan je website. Dit doen we stap voor stap! Ik maak eerst een opzet voor je homepage. Deze kun je vervolgens bekijken en aangeven wat je wel en niet mooi vindt. Als we hem helemaal naar je wens hebben, maak ik een opzet voor de overige pagina’s en gaan we ook die finetunen. Tenslotte loop ik alles nog goed na om te checken of alles werkt en alle links goed staan. Dan ben je klaar om te gaan knallen met je onderneming!

5.

Nog 30 dagen gratis service 

Je ontvangt van mij een korte instructie om je WordPress website up-to-date te houden en back-ups te maken, zodat je je WordPress onderhoud ook zelf kunt doen als je dit wilt. Daarnaast ontvang je persoonlijke video-tutorials waarin ik laat zien hoe je aanpassingen kunt doen aan de inhoud van je website! Kom je er binnen 30 dagen (na het lanceren van je definitieve website) achter dat er iets niet goed gaat, of wil je toch nog iets kleins veranderen? Dan valt dit binnen de service!