webdesign

Wat kan ik precies voor je betekenen?

Ik maak twee soorten websites: one-pagers en klassieke websites tot aan 7 pagina’s (let op: geen webshops). Beide bouw ik volledig ‘from scratch’ met behulp van het gebruiksvriendelijke DIVI thema van WordPress. Lees in mijn blog – Waarom het DIVI thema de bom is – hoe ik hiermee de perfecte website voor jou kan ontwerpen!

Met een one-pager bestaat je website uit 1 pagina waar je doorheen kunt scrollen. Dit is vooral op de mobiele telefoon erg fijn, want mensen scrollen nu eenmaal liever dan dat ze ergens klikken. De hoeveelheid informatie die je kwijt wilt op je website moet zich hier natuurlijk wel voor lenen. Lees in mijn blog – Wanneer kies je voor een one-pager? – alle voor- en nadelen van de one-pager en wanneer dit voor jouw een goede keus is!

Daarnaast bied ik WordPress hulp aan alle door mij gemaakte websites op basis van een uurtarief. Voor het up-to-date houden van je website heb je mij in principe niet nodig, hier ontvang je een heldere instructie voor van mij, maar mocht je het prettig vinden dan kan ik ook dit voor je doen op basis van hetzelfde tarief.

Tarieven

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.