De Grote Loes Show - logo
a

Menu

Waarom HUMOR de beste SALES is (en oh ja hoe dan?)

31 okt 2022

Als je iemand kan laten lachen op je salespagina, of met een post, of waar dan ook in je marketing, dan is de helft van het werk al gedaan.

Wat gebeurt er namelijk als iemand je laat lachen?

– Je ontspant

– Je voelt je verbonden

– Je komt in een staat van hoge energie (de perfecte buyers energy ????)

Natuurlijk moet je dan alsnog wel zien of iemand een goeie match voor je is en of hun dienst precies is wat je nodig hebt, maar de grootste drempel die jouw potentiële klant over moet is VERTROUWEN. Want mooie dingen beloven kunnen we allemaal. Pijnpunten benoemen kunnen we allemaal. Iemand jou laten vertrouwen niet. Daarvoor moeten ze het gevoel hebben je een beetje te kennen. Te voelen dat jullie op dezelfde frequentie zitten en een fijne samenwerking aan kunnen gaan. En wat dat betreft is er geen betere matchmaker dan humor.

In deze aflevering vertel ik je hoe je humor inzet op je website, zelfs als je niet grappig bent ????.

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).