portfolio

werk aan jouw merk

Datum lancering: 3 november 2021

Over Paulien

Paulien van werk aan jouw merk is niet alleen mijn ideale klant, maar ook mijn zus! We hebben er samen echt 1 groot huisstijlfeest van gemaakt. Onze expertises kwamen mooi samen zullen we maar zeggen 😋.

Met haar bedrijf tilt zij de branding van ervaren ondernemers naar een hoger niveau in een uitgebreid 1 op 1 traject.

Het verhaal achter de website

Paulien had uiteraard zelf haar fantastische branding gemaakt en het was aan mij om dit tot in de puntjes door te voeren op haar website. Volgens mij is dat goed gelukt!

We hebben lekker zitten knutselen met achtergrondafbeeldingen, gifjes en scroll effecten 😎.

Om het helemaal af te maken heeft ze ook een mooi bijpassend blog template, een 404-pagina en een mooie linkjespagina voor instagram.

Feedback klant

anne-niemeijer

“Dit is geen website meer, maar gewoon pure entertainment! Het is echt de grote Paulien show geworden 😊. 

Ik vond mijn eigen branding al tof, maar Loes wist dit nog eens naar een whole other level te tillen. Mijn kleuren en huisstijl zijn best wel heftig haha, maar toch weet Loes hier de balans in te houden. Het design overschaduwt de inhoud niet, maar legt de focus op de belangrijkste onderdelen. En hoe geniaal zijn al die GIF-jes en scroll effecten! We hadden samen de grootste lol tijdens het maken 😁

Maar ook inhoudelijk is Loes echt een sterke sparringpartner; je zit zelf zó middenin je teksten, dat het moeilijk is om er objectief naar te blijven kijken. Maar Loes ziet direct het grote geheel en kijkt er vanuit een commercieel oogpunt naar; zit er een logische opbouw in je website? Maken we het je klanten zo makkelijk mogelijk? Ze geeft suggesties voor kopjes en andere indelingen, en met haar gevoel voor humor geeft ze er nog nét een wat luchtigere twist aan.

Thnx Marloes, mijn website voelt echt als míj en de bekroning op mijn werk na 6 jaar ondernemen. Ik ben er supertrots op en ready for the next level!”     – Paulien van Bunnik