portfolio

Muzix

Datum lancering: december 2020

Over Muzix

Muzix is het bedrijf van de Vlaamse Mieke van Berendoncks, een ware muzikale duizendpoot! Met haar team organiseert ze musicalstages voor jonge kinderen, musicallessen voor volwassenen en komen ze ook op scholen om te helpen met musicals. Ze hebben zelfs een mooi programma voor de kleuterklas!

Het verhaal achter de website

Bij Muzix is het een feest en dat mag de website dan ook wel uitstralen! Hij is opgezet in de blije kleuren die zij ook gebruikt in haar musicalstages om de verschillende groepen uit elkaar te houden :). We hebben daarnaast op meerdere plekken de ronde vormen en het sterretje uit haar logo terug laten komen. Klaar om te shinen!

Feedback klant

“Toen ik terecht kwam op Loes haar website voelde ik meteen een goede vibe. Haar website straalde voor mij uit wat ik zocht: catchy, speels, duidelijk. Al snel bleek dat mijn eerste gevoel klopte. De match was er! Zalig! Loes pakt alles enerzijds heel duidelijk en professioneel aan, maar vooral haar persoonlijke touch is een grote meerwaarde. Loes is altijd bereikbaar en staat in direct contact met haar klant. Geen vraag is haar te veel. Ze gaat samen met haar klant op zoek naar de details, tot het plaatje letterlijk en figuurlijk echt klopt.

Ik ben super tevreden! Bedankt, Loes, voor je eindeloze inzet. Je hebt ‘het’ echt. Je voelt je klant goed aan en kan dat omzetten in visueel en structureel mooie resultaten op een website. Genoeg gepraat nu, laat die websites maar spreken want dat doen ze!” – Mieke