portfolio

Hotel Zuideinde

Datum lancering: augustus 2020

Over Hotel Zuideinde

Bij Hotel Zuideinde kun je overnachten (ook op hun kleinschalige camping), eten in hun eigen restaurant én gebruik maken van de jachthaven door bijvoorbeeld een sup of bootje te huren bij hun partner Nikano. Zo aan de Nieuwkoopse plassen hebben ze een geweldige locatie in hartje Nederland! 

Het verhaal achter de website

Hoogzwanger kwam eigenaresse Laura half juli bij mij met de vraag of het haalbaar was om 1 augustus een website live te hebben 😁. Nu kwam ik zelf vers uit mijn zwangerschapsverlof, dus had ik de ruimte om meteen 2 weken te knallen! Zo hebben we in korte tijd een mooi visitekaartje voor haar hotel gemaakt, waar mensen ook direct een kamer of tafel kunnen reserveren. Mét Engelse vertaling voor haar internationale klanten. Heel veel succes Laura!

Feedback klant

“Marloes is een superfijn persoon om mee samen te werken. Op zeer korte termijn kon ze schakelen en mij helpen met het maken van de website. Marloes dacht met mij mee, kwam met creatieve ideeën en bouwde binnen de kortste keren een top website. Verder is ze flexibel en goed bereikbaar. Ik ben superblij met het eindresultaat en zou haar zeker aanbevelen!” – Laura Wijnands