portfolio

Hester Arkes

Datum lancering: 23 september 2020

Over Hester Arkes

Hester is projectmanager merkactivatie en weet dus alles rondom offline marketing in goede banen te leiden. Dit heeft ze al voor meerdere grote merken mogen doen zoals o.a. Starbucks, Tony’s Chocolonely en TomTom, en sinds 2019 doet ze dit vanuit haar eigen eenmanszaak. Het was tijd voor een mooie website waar ze op kon shinen!

Het verhaal achter de website

Als online visitekaartje was de website erg geschikt voor een one-pager. Wie ben ik, wat kan ik en hoe kom je in contact, kort maar krachtig! Voor de uitstraling zijn we wat gaan spelen met kleurencombinaties, totdat het helemaal goed voelde en paste bij wie Hester is. Het mocht een beetje anders en stoer, maar ook sophisticated 💃. Op de achtergrondfoto’s zie je trouwens ook Hester zelf! 

Haar werkervaring hebben we mooi uitgelicht met een logo- en referentieslider. Ik maakte voor haar daarnaast een blog template in dezelfde stijl als haar one-pager (zie afbeelding), waar ze zelf alleen de inhoud bij hoeft in te vullen!

Feedback klant

“Ik kwam Marloes bij toeval (of niet?) tegen via Linkedin en haar kleurrijke en duidelijke website sprak mij direct aan. Na een kennismaking via de telefoon en wat whats-app contact heeft Marloes mijn wensen uiteen gezet in een moodboard die we vervolgens 1 op 1 met elkaar hebben besproken. Daarna heeft Marloes de one-pager voor mij opgezet en kon ik achter de schermen iedere keer met haar meekijken als ze weer een stapje verder was in de opbouw. Ik vond dit een heel prettige manier van werken en zo werd het eindproduct steeds beter. Marloes nam echt de tijd voor mij en was heel relaxt in de omgang. Daarnaast kwam ze met goede inbreng als het gaat om kleurstelling, opbouw van de one pager en tips, maar hield daarbij altijd mijn stijl en wensen in haar achterhoofd. Ik heb echt het gevoel dat ik samen met haar mijn one pager heb gemaakt en dat voelt goed. Ik ben heel blij met de samenwerking met Marloes en zou haar zeker aanbevelen aan andere zelfstandigen die ook een one pager willen. Marloes voegt net even die sprankel toe aan je one pager waardoor die net even iets meer opvalt.” – Hester Arkes