portfolio

Femke Marije Fotografie

Datum lancering: september 2019

Over Femke Marije Fotografie

Femke Marije is een jonge, enthousiaste fotografe met een talent voor het vastleggen van spontane momenten. Ze fotografeert graag met natuurlijk licht in een mooie omgeving. Je kunt bij haar terecht voor diverse soorten fotoshoots. De foto’s van mij (voor letsgetloes.nl) zijn bijvoorbeeld ook door haar gemaakt!

Het verhaal achter de website

We zijn op zoek gegaan naar een mooie combinatie van een klassieke én informele uitstraling. Dit hebben we bereikt door klassieke lettertypes te combineren met een wat speelser kleurenschema. Door de groen, roze en beigetinten wat pastel te houden bleef het geheel rustig. Voor nieuwe fotoshoots heb ik een sjabloonpagina gemaakt, zodat ze deze zelf kan toevoegen.

Feedback klant

“Marloes heeft in korte tijd een mooie website voor mij gemaakt. Ze luistert goed naar je wensen en ideeën en geeft eerlijk advies over wat wel/niet past op je website.  Ze draait haar hand niet om voor een uitdaging en helpt je graag met een ontwerp op maat. Ook is Marloes flexibel: twijfel je ergens over? Dan probeert zij zo een aantal nieuwe opties voor je uit. Ik ben erg blij met mijn website en raad Let’s get LOES van harte aan!” – Femke Marije