portfolio

Esther Seignette – Professional Organizing

Datum lancering: 23 december 2020

Over Esther

Esther was vroeger office manager, en hield met haar ordelijkheid (én charme) een heel kantoor georganiseerd! Nu past ze deze kwaliteiten als Professional Organizer toe bij mensen thuis en helpt je met opruimen, je administratie, verhuizen of met een fijne werkplek. Iemand laten helpen met het organiseren van je leven is natuurlijk ontzettend persoonlijk, maar Esther is een ster in het creëren van een veilige (en gezellige) setting!

Het verhaal achter de website

Esther heeft een mooie huisstijl laten ontwikkelen, waar o.a. dit mooie kleurenschema uit was gekomen. In dezelfde sfeer hebben we stockfoto’s gezocht voor bij haar diensten. De website heeft een mooie ruimtelijke en overzichtelijke indeling passend bij haar werk 😉, inclusief handige slider voor haar blogs. Ik maakte daarnaast ook een blogsjabloon in huisstijl en een Engelse vertaling voor haar internationale klanten!

Feedback klant

Esther Seignette

“Marloes en ik kennen elkaar al jaren, we zijn oud collega’s. Acht jaar geleden was er ook al een klik en ik heb haar altijd via LinkedIn in de gaten gehouden. Dus toen ik voor mezelf begon en eindelijk klaar was voor een nieuwe website, hoefde ik niet lang na te denken over wie ik hiervoor ging benaderen.

De stijl van Let’s get Loes sprak me al aan en het feit dat we elkaar nog kennen van vroeger maakte het vertrouwd. Het leuke aan Marloes is, dat ze gelijk snapt waar je heen wil met je bedrijf en je online uitingen. Daardoor kun je snel meters maken. De snelle, heldere communicatie en korte lijntjes werken goed!

Ze heeft me ontzettend geholpen en ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Ik zou haar zeker aanbevelen! Lieve Marloes, wat ontzettend leuk dat we elkaar weer ontmoet hebben hierdoor, ik wil je ontzettend bedanken voor al het harde werk en laten we elkaar blijven volgen! Liefs, Esther” – Esther