portfolio

De Postpartumkundige

Datum lancering: 1 december 2020

Over De Postpartumkundige

Sanne, zelf moeder van 2 jonge kinderen, is 13 jaar verloskundige geweest en heeft zich nu gespecialiseerd in de periode ná de bevalling. Want waar je tijdens je zwangerschap en rondom de bevalling allerlei hulp en informatie krijgt, blijft het na de kraamweek behoorlijk stil! Sanne biedt een Cursus Voorbereiding Kraamtijd, 1 op 1 Begeleiding en je kunt je bij haar inschrijven voor Moedergroepen. Super uniek, en heel waardevol voor aankomende ouders! Kijk zeker op haar website als dit voor jou interessant kan zijn :).

Het verhaal achter de website

Sanne wilde vooral dat haar website helemaal past bij wie zij is als persoon. We hebben daarom o.a. gebruik gemaakt van foto’s van haar eigen huis (en die is mooi!). Het kleurenschema van de website sluit hier mooi bij aan. Je kunt je online inschrijven voor de cursus en de moedergroepen via een klein webshop gedeelte op de dienstenpagina’s. Ik maakte voor haar ook een template voor haar blogs en een Engelse vertaling voor haar internationale klanten. Let’s get LOES!

Feedback klant

“Ik ben heel dankbaar dat Marloes mijn website wilde maken. Ik had veel ideeën die nog geconcretiseerd moesten worden. Doordat je een website maakt moet je keuzes maken. Dat proces, want dat was het, vond ik lastiger dan ik had gedacht. Het fijne van Marloes is dat ze een mooie mix maakte van ‘schop onder mijn kont’ en me soms even met rust laten zodat ik tijd kreeg om een keuze te maken. Daarnaast vulde ze mijn ideeën aan met handige informatie en hielp mijn ideeën te structureren. Zo wilde ik een eigen huisstijl maken met een bepaalde kleur en dan stuurde ze me direct verschillende stijlen toe waardoor ik makkelijker een keuze kon maken. Daarnaast is ze heel creatief en moet het goed zijn. Na elke bijeenkomst maakte ze een handig lijstje met wat we hadden besproken en de acties die open stonden. Ik kreeg handige tutorials van haar opgestuurd zodat ik zelf ook aan de slag kon. Kortom, echt fantastisch.

Daarnaast is Marloes als persoon professioneel en schuilt er een enthousiast kind in haar. Dat houdt de dingen luchtig en ik vind het leuk om te zien dat ze lyrisch kan worden van een bepaalde plug-in. Mijn website is zoveel mooier en uitgebreider geworden dan ik van te voren ooit had kunnen bedenken. Mijn dank is heel groot.” – Sanne