portfolio

de Happy Creator

Datum lancering: 6 april 2021

Over de Happy Creator

de Happy Creator is het geweldig vrolijke bedrijf van Felicity de Hart. Ze is een ster in het maken van professionele animaties (stop motion en 2D) en heeft daarnaast interessante pakketten met GIFjes voor ondernemers! Zie je wel eens een productvideo van de HEMA voorbij komen? Grote kans dat zij die heeft gemaakt! Check ook zeker haar instagramaccount 😃.

Het verhaal achter de website

Felicity had zelf al een website gemaakt, maar liep tegen wat technische dingen aan en had het gevoel dat ze er meer uit kon halen. En dat kon zeker! Met haar geweldige branding en media konden we helemaal los om een fantastisch unieke website te maken 🤩. Inclusief prijscalculator en zakelijke blog met bijpassend kleurrijk template voor haar berichten. Niet geschikt voor hoogsensitieve mensen 😁. 

Feedback klant

Esther Seignette

Vrolijk! Duidelijk! Humor! Roze! Allemaal woorden die in mij opkomen bij de samenwerking met Marloes 🙂

Marloes heeft van mijn supersaaie website echt een en al vrolijkheid gemaakt. Het past precies bij mijn branding en werkwijze. Naast dat het er supercool uitziet, staan er allerlei handigheidjes op gebouwd, zoals een prijscalculator voor animatievideo’s. Echt he-le-maal top!

Marloes is ontzettend duidelijk in haar communicatie. Zij geeft aan wat er allemaal wel en niet kan, geeft handige tips en is ontzettend snel met reageren. Je kan Marloes altijd appen. Voor serieuze vragen maar ook voor leuke GIFjes :p.

Naast een supertoffe website krijg je van Marloes ook superhandige tutorials, zodat jij op een later moment zelf dingen kan aanpassen op je site. De tutorials zijn superduidelijk en heel leerzaam. Je krijgt er bijna zin in om zelf webdesigner te worden, haha.

Kortom, laat Marloes helemaal LOES gaan met jouw website!– Felicity