portfolio

CV Atelier

Datum lancering: januari 2020

Over CV Atelier

Sinds 2015 maakt Paulien van Bunnik cv-ontwerpen op maat voor werkzoekenden, freelancers en bedrijven. Ze is sterk in het maken van een aantrekkelijke en overzichtelijke lay-out, maar bovenal een winnaar wat inhoud betreft. Ze weet de rode draad uit je cv te halen en dit zo kort en krachtig mogelijk te presenteren. Inmiddels hielp zij 700 mensen aan tafel te komen voor hun droombaan!

Het verhaal achter de website

Hoe blij zijn het logo en de professionele foto’s van CV Atelier? Het was voor mij een feestje om deze website te maken in bijpassende kleuren en huisstijl! We zijn samen aan de slag gegaan om de inhoud speels maar toch overzichtelijk te presenteren. We hebben hierbij o.a. gebruik gemaakt van sliders om veel cv ontwerpen te kunnen laten zien, zonder dat dit veel ruimte inneemt.

Branding: CV Atelier
Portretfotografie: Pascale van Reijn Fotografie

Feedback klant

“Wat heeft Loes een geduld met mij gehad! Ik had honderdduizend ideeën voor mijn website en zij wist dit samen te voegen én clean te houden. Mijn huisstijl is zo kleurrijk dat het snel too much wordt, maar Loes had hele goede ideeën om alles toch overzichtelijk en simpel te houden, met altijd de websitebezoeker in gedachten. Mijn portfolio is uiteindelijk het belangrijkste onderdeel en mijn cv ontwerpen zijn nu echt aan het shinen in die fantastische slider! Ik ben supertrots op mijn website, ik word hier extreem blij van!” – Paulien van Bunnik