portfolio

Carmen LD

Datum lancering: 7 december 2020

Over Carmen LD

Carmen is een gecertificeerd coach, opgeleid bij het Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC). Ze helpt met name mensen tussen de 30 en 45 jaar met persoonlijke doelen en is gespecialiseerd in het gebied van leidinggeven! Carmen is Nederlandse, maar woont met haar gezin in Singapore. Ze heeft een internationale klantenkring en coacht zowel in het Engels als Nederlands. We hebben daarom haar website in het Engels opgezet, met daarnaast een Nederlandse vertaling.

Het verhaal achter de website

Carmen wilde graag een one-pager om haar diensten op te presenteren en daarnaast blogs op te plaatsen. We hebben een mooi kleurenschema gecombineerd met een professioneel, clean lettertype. Door foto’s van Carmen te combineren met beelden van Amsterdam en Singapore, hebben we er een persoonlijke touch aan gegeven. Klaar om al die ideale klanten te gaan helpen aan hun ideale leven! 😉

Feedback klant

“De website die Marloes voor mij heeft neergezet is mooier dan ik had kunnen bedenken… En nog belangrijker; ik krijg er zo’n goed gevoel bij – het voelt als een verlengstuk van mijzelf. De sfeer die de website heeft qua opzet, kleur en beelden en ook de tekst waar Marloes mij goed in heeft begeleid, vormen samen een compleet geheel. Het maakt me trots!

De samenwerking met Marloes verliep erg goed, ze is heel energiek waardoor je zelf ook nóg enthousiaster wordt, ze kan snel de hoofdlijnen identificeren binnen een onsamenhangend denkproces van een klant en ze heeft ontzettend veel leuke ideeën.

Haar grote betrokkenheid voelde ik door de moeite die ze nam om met mij mee te denken vanuit haar expertise en ervaring, haar wil om het allerbeste neer te zetten en door haar openheid om te snappen wie ik ben en wat ik graag wilde neerzetten. Dat vind ik ontzettend knap en ik ben Marloes heel dankbaar!” – Carmen