portfolio

buro bercovitz

Datum lancering: 11 november 2021

Over Buro Bercovitz

Buro Bercovitz is het bedrijf van Keren Bercovitz; strategisch én operationeel partner bij grootschalige B2B en B2C evenementen.

Met haar ervaring bij meerdere grote evenementen gaat zij nu als zelfstandige aan de slag!

Het verhaal achter de website

Keren haalt haar klanten voornamelijk uit haar netwerk, dus een website moest vooral een online visitekaartje zijn. Daar is een one-pager altijd perfect voor.

Met de mooie foto’s van Linde van BLINCK Fotografie & Visagie en de geweldige branding van Paulien van werk aan jouw merk was het een feestje om deze te maken!

De neon teksteffecten die in haar branding zaten, hebben we op een paar plekken terug laten komen (zie de live website, in het screenshot zie je weinig) en een paar scrolleffecten maken de website lekker dynamisch!

Feedback klant

anne-niemeijer

“Marloes combineert een enorme dosis creativiteit met gedrevenheid en technische kennis. Ze heeft super goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en wat ik wilde uitstralen.

Daarnaast vond ik het tof om te merken dat ze echt een onderscheidende website voor me wilde maken en daar ook graag extra moeite voor wilde doen.

Ze is super enthousiast en geeft op een prettige manier advies over technische en visuele aspecten, zonder haar eigen wil daarbij op te leggen.

Ik vond het echt super fijn en makkelijk om met haar samen te werken en zou haar echt aan iedereen aanbevelen die goed weet wat hij/zij wil en géén standaard website wil!

Mijn website is de kers op de taart van mijn nieuwe branding! Ik ben supertrots!”     – Keren Bercovitz