portfolio

Anne Niemeijer

Datum lancering: 4 september 2021

Over Anne

Anne is een geweldige salescoach, speciaal voor hoogsensitieve personen. Maar ook als jij gewoon op een natuurlijke manier wilt leren verkopen vanuit verbinding, zonder dus de gladde verkoper te zijn, is Anne jouw go-to coach! Ze heeft een geweldig programma van 3 maanden voor starters en een programma van 6 maanden voor wat meer ervaren ondernemers.

Het verhaal achter de website

Met de prachtige foto’s van Linde van BLINCK Fotografie en Visagie en Anne d’r eigen huisstijlkleuren had ik een hele mooie basis voor mijn ontwerp! We hebben naast de huisstijlkleuren veel wit gebruikt om het niet te druk te maken en daarnaast cleane lettertypes. Met scroll effecten heb ik wat beweging aan de pagina’s toegevoegd. Voor haar blog heb ik een mooi bijpassend template gemaakt in dezelfde stijl.

Feedback klant

anne-niemeijer

“Wouw! Ik ben echt mega blij en trots op de website die Marloes voor mij heeft gemaakt. Normaal word ik omschreven als een lastige klant omdat ik niet snel tevreden ben, maar Marloes is mega sterk in het vertalen van wat ik wilde naar een sterke website.

Ze heeft mij echt positief verrast met haar goede gevoel voor de kern naar boven halen. Daarnaast is het doel van een luchtigere, professionelere website 200% gehaald.

Ik ben echt mega blij dat ik voor Marloes heb gekozen en dat ik de website uit handen heb gegeven aan haar. Dat was een enorm spannende stap voor mij. Vooral omdat ik het altijd net iets anders wil hebben en van kleur hou.

Marloes, je bent echt een topper en heel fijn in de samenwerking. Je pakt dingen snel op en neemt initiatieven om de boel op een hoger niveau te tillen. Super bedankt!”     – Anne Niemeijer