portfolio

A-Version Life

Datum lancering: december 2019

Over A-Version Life

Heb je het gevoel dat je niet de beste versie van je leven leidt? Dat je vooral bezig bent met verplichtingen en het voldoen aan verwachtingen? Ratna van A-Version Life helpt je met het onder de loep nemen van jouw leven met behulp van een grondige 3-daagse cursus! Er is zowel aandacht voor lichaam en geest, als voor het praktisch inrichten van je (droom)leven. Zo verlaat je de cursus met alle tools voor het creëren van een nieuwe toekomst!

Het verhaal achter de website

Bij een A-Version Life hoort natuurlijk een “gelukkige” uitstraling en wat past daar niet beter bij dan de warme tinten van een zonsopgang? Om het geheel niet te zweverig te maken hebben we stoere zwart-accenten toegevoegd. Aangezien de website draait om de cursus die wordt aangeboden, hebben we ook direct in het menu een knop toegevoegd die je naar de Aanmeldpagina stuurt!

Feedback klant

“Marloes heeft mijn website gemaakt en wat ben ik blij dat ik haar heb gevonden!! Daar waar alles nog warrig in mijn hoofd was, daar wist Marloes orde in te brengen door haar ideeën, creativiteit en plan van aanpak. Ongelooflijk hoeveel zij meedenkt zonder te oordelen. Marloes reageert heel snel, maakt veel tijd voor je vrij. En het belangrijkste, niks is te gek voor haar. Door haar is mijn website heel snel opgezet en dan ook nog eens zo mooi. Heel blij mee! Super bedankt!!” – Ratna Jainandunsing