De Grote Loes Show - logo
a

Menu

Personal branding vs mijn liefdesleven

14 mrt 2022

Zodra je gaat ondernemen ‘moet’ je iets met personal branding. Als je er niks mee doet heb je namelijk gewoon een slechte personal branding :p. In deze aflevering vertel ik je wat personal branding voor overlap heeft met mijn voormalige dating life en waarom het belangrijk is om er eens serieus voor te gaan zitten.

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).