De Grote Loes Show - logo
a

Menu

GUEST – Paulien van Bunnik over jezelf sterk neerzetten als merk

24 mrt 2022

Ik praat met personal branding expert Paulien van Bunnik, eigenaar van CV Atelier (www.cvatelier.nl) en Werk aan jouw Merk (www.werkaanjouwmerk.nl), over personal branding, what to do, what not to do en waarom wij allebei heel blij zijn met onze eigen hysterische branding :P. Ze is stiekem ook mijn zus en degene die ervoor gezorgd heeft dat ik ben gaan ondernemen! Klinkt ze als DE persoon om jou verder te helpen met je propositie / branding / (communicatie)uitingen en wil je laagdrempelig kennismaken? Check dan haar nieuwe dienst op www.werkaanjouwmerk.nl/ff-bellen :).

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).