De Grote Loes Show - logo
a

Menu

Mijn grootste struggle op dit moment

2 mrt 2022

Keuzes, keuzes, keuzes. Zodra je ziet wat er allemaal mogelijk is en je genoeg in jezelf vertrouwt, dan zijn er opeens TE VEEL OPTIES. Dat is mijn ervaring althans. Een samenhangend verhaal vertellen is ook een beetje een struggle van mij moet ik hier eerlijk aan toevoegen :p. Hoe is dat voor jou? Ik ben heel benieuwd!

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).