De Grote Loes Show - logo
a

Menu

GUEST: Merel van Vugt over werken met mij, als coach en als klant 🙂

16 mei 2022

Ik zit eigenlijk bij Merel in de podcast, maar ik mag hem ook aan die van mij toevoegen ;). Merel van Vugt is mijn (ondernemers)coach, maar ik heb ook haar nieuwe website www.merelvanvugt.nl mogen maken! Een superfijne en bijzondere samenwerking, waarin zij dus ook mijn hele werkwijze van dichtbij kon meemaken. We praten over die samenwerking, hoe zij is als coach, hoe wij denken over coachland en wat mij onderscheid van andere webdesigners!

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).