De Grote Loes Show - logo
a

Menu

“Ik geloof niet in websites.”

21 feb 2022

“IK GELOOF NIET IN WEBSITES.”
Deze uitspraak hoorde ik laatst via via. 
????
Websites… Heb jij er al 1 gespot?
Ze bestaan. Echt.
Waar op werd gedoeld was dat je niet eens een website nodig zou hebben voor een succesvol bedrijf. Ik geef er mijn mening over!

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).