lets-get-loes-logo
a

Menu

scroll-down-pijl

Epische WordPress websites op maat voor toffe brands

Geen templates, alles volledig custom voor jouw unieke onderneming. Je bent die knutselfase wel voorbij. Ik laat jou shinen, denk met je mee en creëer het perfecte podium voor jouw content. Ik maak je teksten beter, ontwerp én bouw je website en kan ook nog eens fatsoenlijk communiceren. Je gelooft t niet hè? Try me ????

Jij bent geen one size fits all

Heb je al eens bij je concurrenten gekeken?

Ik durf te wedden dat het weinig inspirerend was. Een blokkenschema waar lappen tekst in zijn gepropt. Qua opbouw vaak afgekeken bij een succesvolle ondernemer, want dan zal ’t wel goed zijn.

Naast een sterkere indeling, geef ik jou een website waarin jouw branding tot in de puntjes is doorgevoerd. We maken er een belevenis van. A piece of ART! Jij bent geen one size fits all en al helemaal niet voor een ander inwisselbaar. Time to show it!

afbeelding-helemaal-loes

Helemaal LOES

Een volledige website op maat met alle toeters en bellen

Voor de gevestigde ondernemer who means business. Je bedrijf heeft je huidige website ingehaald en het wordt een beetje genant. Uch dat wordt weer zo’n zware bevalling denk je? Niet bij mij! We gaan samen zitten voor een uitgebreide content-sessie, zodat je een uitgewerkt plan hebt van wat er allemaal op komt en jij je teksten kan schrijven. Jij krijgt een website met alles erop en eraan, volledig in lijn met je branding.

afbeelding-een-beetje-loes

Een beetje LOES

Een website die uit 1 webpagina bestaat, als online visitekaartje

Ideaal voor ondernemers die voor hun klanten niet afhankelijk zijn van Google, maar wel iets tofs online willen hebben staan. Alleen geschikt voor mensen die kort van stof kunnen zijn ????. Samen maken we een opzet voor de inhoud van je pagina. Ik zet jou helemaal profi neer in een superstrak vormgegeven webpagina en die link kan trots op je social media kanalen en je visitekaartjes.

Snappez vous? ????

You have to be odd to be number one – Dr Seuss

Zij gingen al LOES en zijn daar blij* mee

Simone Levie

Business Coach

“Mijn mooiste salespagina ooit. Loes je bent magic. En ik hoop dat ik nog heel vaak met je kan werken, want ik wil meer van jouw magie.” ????????

Stefanie van der Maas

Marketing Guru

“Ik krijg zoveel lieve en mooie reacties. Bijna allemaal zeggen ze: dit is zo Stef. En dat klopt. De hele website ademt wie ik ben.”

Merel van Vugt

Ondernemers Mentor

Ik wilde Fata Morgana meets Parijs: luxe, velvet, warme kleuren.⁠ Stiekem dacht ik: Als dat maar goed komt.⁠ Maar alles in mij schreeuwde: Let them show YOU.⁠ En dat gebeurde. ⁠En hoe.⁠

*wel zo fijn, anders kom je niet op mn homepage dat begrijp je

Hoooi, ik ben (Mar)loes!

Als je me nu vanuit Google hebt gevonden, denk je waarschijnlijk waar de fuck ben ik beland. Kom je vanaf social media, dan weet je al dat ik een beetje een gekkie ben hahah.

Ik ben op een missie om het internet wat inspirerender te maken. We doen zo snel wat we denken dat ‘hoort’ en wat professioneel is. En daarom is het wat mij betreft 1 grote saaie bende geworden. Tijd om jezelf te laten zien en je te onderscheiden van je concurrentie. Laat dat nou precies mijn expertise zijn ????.

Check mijn podcast
De grote LOES show!

Jahaaaa ik heb mezelf weer een leuke uitdaging gegeven, een eigen podcast! Kon natuurlijk niet achterblijven ;). Ik neem jullie mee in de wereld van websites, online marketing en ondernemen en dat alles met een beetje fun en zelfspot! Ik laat graag zien dat het allemaal niet zo serieus hoeft met mijzelf als exhibit A. Doe je mee?

Podcast De Grote LOES Show omslagfoto