lets-get-loes-logo
a

Menu

Helemaal LOES

You stand out in the crowd. Je bent namelijk niet zo ver gekomen door te doen wat de rest doet. Maar als je je huidige website bekijkt, dan voelt ‘ie pijnlijk basic.

Je hebt ‘m misschien zelf gemaakt en was daar destijds (terecht) trots op, maar het is tijd voor die real shit. Je branding is on point, je hebt / krijgt fabulous foto’s en daar mag een website bij die dit alles eer aan doet.

Een volledige WordPress website op maat met alle toeters en bellen

Mijn grootste BONUS:
De Content-sessie

Profiteer van mijn ervaring in web/UX-design en online marketing! We gaan vooraf samen zitten om de boel helemaal uit te werken. Wat wil je kwijt, wie is jouw ideale klant, met welke intentie komt die op jouw website?

We werken samen de beste opbouw van je website uit, van de menustructuur tot de inhoud van je pagina’s. Waar je in je eentje dagen zit te kloten, lossen we dit in 1 dag op!

We verzamelen alles overzichtelijk in een gedeelde Google Drive map, waar je alleen nog je teksten in hoeft aan te vullen! Als je wilt stop ik er achteraf nog wat fun in ;).

 • Vooraf stuur ik je de uitgebreide vragenlijst ‘LOES met je webcontent!’ zodat we meteen gericht aan de slag kunnen.
 • We spreken af bij Creative Valley Utrecht CS, waar we een fijne plek hebben incl. koffie/thee/biologisch lunchbuffet. (Mocht dit te ver voor je zijn dan zoeken we een alternatief.)
 • We bepalen de structuur van je website: welke pagina’s heb je nodig, hoe ziet je menu er uit enz.
 • Per pagina werken we de opbouw uit, zodat je weet voor welke onderdelen je teksten moet schrijven en bepalen we een goede volgorde met oog op sales.
 • Ik maak voor elke webpagina een Word bestand en zet deze in onze gedeelde Google Drive map, waarin jij je teksten kan aanvullen en finetunen!
 • Let’s get LOES!

“Normaal word ik omschreven als een lastige klant omdat ik niet snel tevreden ben, maar Marloes is mega sterk in het vertalen van wat ik wilde naar een sterke website. Ze heeft mij echt positief verrast met haar goede gevoel voor de kern naar boven halen.

Anne Niemeijer – Salescoach

Anne Niemeijer

Ik maak van je website één grote beleving volledig in lijn met JOUW branding

En JA dat kan dus ook minimalistisch, zwoel, edgy, zwart/wit, compleet circus, you name it. Laat je niet afschrikken door mijn eigen tompoes feest hier ????.

Vanaf €3.995 excl. btw heb jij een website VOLLEDIG op maat en from scratch ontworpen, inclusief CONTENT-SESSIE (t.w.v. €695 excl. btw). Jij bent geen one size fits all en ik blijf ver weg van templates. Ja je bent high-end of niet hè, grootsheid en next level enzo ????.

Klik hier voor alle inbegrepen technische shizzle
 • Levenslang gebruik incl. updates van het premium WordPress theme DIVI t.w.v. $249
 • Je website volledig aangepast voor mobiel en tablet (duh)
 • Basis SEO (eigenlijk alles behalve zoekwoorden en Google Search Console, dit kan je evt. uitbesteden aan mijn buddy De SEO Studio)
 • Ik optimaliseer je afbeeldingen door ze te schalen en waar nodig bij te snijden, zodat ze perfect in je website passen. Ik comprimeer ze ook nog met de plugin Smush
 • Je contactformulier in huisstijl met een spamfilter (Google reCAPTCHA v3)
 • Koppeling met jouw Calendly of een ander systeem waarin je direct afspraken laat boeken
 • Je privacyverklaring als webpagina in huisstijl (je Algemene Voorwaarden kunnen geopend en gedownload worden als pdf)
 • Een cookie-melding in huisstijl, helemaal AVG-proof
 • Als je een Google Analytics account hebt, koppel ik die aan je website
 • Extra plugins voor back-ups, snelheid en  vindbaarheid in Google

Deze extra’s zijn standaard inbegrepen:

(want ik hou niet van concessies en wél van mensen die daar ook niet van houden ????)

custom-bevestigingspagina-contact

Max. 3 bedankpagina's voor o.a. Contact

Als iemand jou een bericht stuurt, een call aanvraagt of zich inschrijft op jouw nieuwsbrief, stuur ik ze door naar een bevestigingspagina, waar je ze kan bedanken en eventueel nog een vervolgactie kunt laten doen. Bijvoorbeeld het aanvragen van je weggever of jou volgen op social media!

instagram-linkjespagina-extra

Instagram linkjes-pagina voor in je bio

De meesten van mijn klanten zijn ook actief op instagram en dan weet je dat je een link in bio nodig hebt ????. Ik maak een pagina op jóuw website met linkjes naar verschillende pagina's van je website en evt. naar externe blogs/acties/podcasts enz. No more linktree!

custom-404-pagina-wordpress

Een leuke 404-pagina (page not found)

Werkt er een keer een link niet op je pagina? Dan komen bezoekers niet op zo'n lelijke 404-PAGE NOT FOUND pagina, maar op eentje custom voor jou gemaakt. We zetten er een gevatte tekst op en links terug naar je diensten / blog / waar je wilt. Zo hou je ze binnen ;). Uiteraard helemaal in je huisstijl!

custom-inlogpagina-wordpress

Custom Wordpress inlogpagina

Heel eerlijk? Deze heb je niet echt nodig ????. Maar jij krijgt ALLES in jouw huisstijl. Normaal als je inlogt op een Wordpress website kom je op een intens lelijk inlogscherm, maar voor jou maak ik een mooie met jouw logo/foto en persoonlijke welkomsttekst. I like ????.

“Ik vond mijn eigen branding al tof, maar Loes wist dit nog een niveau hoger te tillen. Mijn website voelt echt als míj en de bekroning op mijn werk na 6 jaar ondernemen. Ik ben er supertrots op en ready for the next level!

Paulien – Werk aan jouw Merk

Paulien van Bunnik - werk aan jouw merk

Deze extra’s zijn bij te boeken

Een weggever op je website

Weggever-pakket €495

Heb jij een e-book of andere download gemaakt die bezoekers GRATIS kunnen aanvragen? Ik zet hem zo slim mogelijk op je website!

Dit is allemaal inbegrepen
 • Een volledige webpagina gewijd aan je weggever, waar je vanaf andere plekken naar kunt verwijzen.
 • Een aanvraagformulier of link op je homepage of in je footer, zodat hij goed in het oog springt.
 • Koppeling van het aanvraagformulier met je e-mailmarketing software
 • Bedankpagina waar ze naar door worden gestuurd na aanvraag, met eventueel een vervolgaanbod of actie.
Een blog op maat

Een blog op maat €995

Voor je vindbaarheid in Google en het showen van je kennis is het slim om een blog te schrijven. Ik maak alle onderdelen volledig custom voor je!

Dit is allemaal inbegrepen
 • Blog overzichtspagina geheel in huisstijl
 • Zoekresultaten- of categoriepagina’s n dezelfde stijl
 • Pagina-template voor je blogs, geheel in huisstijl (met bijv. een bio over jou / links naar je diensten / ook hier je weggever enz.)
 • Template voor een unieke blogafbeelding (die je ziet in je blogoverzicht en als je je link deelt op social media)
 • Persoonlijke video-tutorial om zelf blogs toe te voegen of als instructie voor je VA
Laat klanten direct afrekenen!

Een webshop prijs op aanvraag

Wil je dat bezoekers direct je dienst / training / workshop etc. kunnen kopen online? Ik regel het voor je in! Ook geschikt voor fysieke producten en downloads.

Dit is allemaal inbegrepen
 • Je shop-, winkelmand- en afrekenpagina geheel in huisstijl
 • Productpagina-template, waar ook toekomstige producten in worden geladen
 • Koppeling van je Mollie account voor betalingen met iDEAL
 • Bedankpagina op maat na een geslaagde bestelling
 • Plugin voor automatisch genereren en versturen van facturen (incl. eigen logo)
 • Video-tutorial om zelf producten toe te voegen/wijzigen en kortingscodes aan te maken of als instructie voor je VA

“Er schuilt een enthousiast kind in Marloes. Dat houdt de dingen luchtig (en leuk om te zien dat ze lyrisch kan worden van een bepaalde plug-in). Mijn website is zoveel mooier en uitgebreider geworden dan ik van te voren ooit had kunnen bedenken.”

Sanne – De Postpartumkundige

Sanne - De Postpartumkundige

Ik maak persoonlijke VIDEO-TUTORIALS voor je, waarin ik laat zien hoe je alle bestaande inhoud kunt wijzigen

Die maak ik dus met JOUW WEBSITE op mijn scherm! Duidelijker kan het niet ????.

Ook perfect om door te sturen naar je VA als je die hebt. Het enige wat je met mijn tutorials NIET kunt, is het zelf toevoegen van webpagina’s of nieuwe onderdelen.

Hiervoor kun je dan uiteraard bij mij terecht op uurbasis (€65 excl. btw), of als je het aandurft bij iemand anders ????.

Nog steeds hier? Ik vertel je hoe we LOES gaan!

1. Kennismaking & Offerte

We kijken eerst even of we echt een match zijn, wel zo fijn! Als het voor beide partijen goed voelt en je blij bent met de mogelijke startdatum, dan stuur ik je een offerte en plannen we op korte termijn een content-sessie in!

2. Content-sessie

Van tevoren stuur ik je een vragenlijst over je bedrijf, je ideale klant en je wensen voor de website. Tijdens de sessie nemen we deze door en bepalen we de structuur en grove inhoud van je website. Mocht je nog iets nodig hebben aan media dan kunnen we dat uitzetten bij iemand in mijn netwerk.

3. Kick-off

Als het moment daar is dat ik echt ga bouwen, lever jij al je teksten en media aan in onze gedeelde Google Drive map en bespreken we wat je voor wensen hebt qua ontwerp! In de content-sessie zijn we alleen op inhoud ingegaan, dus dit is je moment om mij te vertellen dat je niet van hysterische pop-ups houdt enzo ????.

4. Ik bouw en jij geeft feedback

Ik maak eerst een opzet voor je Homepagina en 1e Salespagina, die we finetunen tot je helemaal blij bent. Zo ligt de overall stijl voor je website vast! Daarna maak ik in 1 rats je andere pagina’s, die hier perfect bij matchen.

5. Testen & Tweaken

Als jij helemaal blij bent met je website maak ik de persoonlijke video-tutorials voor je! Zo kan jij op de testomgeving nog een keer al je teksten nalopen, eventueel alvast blogs / meer reviews / producten toevoegen etc. Ik dubbelcheck al je links,  knoppen, contactformulieren enz. en moedig je aan om dit ook zelf te doen. Zo zetten we samen de puntjes op de i!

6. Get ready for the launch!

Yasss, je website is klaar om met de hele wereld te gaan delen! We verhuizen hem van de testomgeving naar je eigen domein en de lancering kan beginnen! Ook wel: we gaan keihard spammen op social media ????.

7. Service & Onderhoud

Ik draag je website officieel over aan mijn partner Begoña van Maseda Support, die jouw website technisch spik en span houdt. De eerste maand onderhoud is inbegrepen! Voor technische zaken kan je bij haar terecht en voor nieuwe onderdelen op je website bij mij ????.

“Marloes is heel energiek waardoor je zelf ook nóg enthousiaster wordt. De website die ze voor mij heeft neergezet is mooier dan ik had kunnen bedenken… En nog belangrijker; ik krijg er zo’n goed gevoel bij – het voelt als een verlengstuk van mijzelf.”

Carmen – Personal & Leadership coach

Carmen

Ik wil een website van jou want dit klinkt allemaal heel fijn

UPDATE: Ik neem voorlopig geen grote websites aan, wel one-pagers. Voor volledige websites kan ik wel mijn content-sessie los aanbieden of het upgraden van je teksten. Neem hiervoor contact met me op! Ook hier kan een wachttijd voor zijn.

Aanvraagformulier

Ik vind jouw website heel tof, maar die van mij hoeft niet zo kleurrijk / wild.

Nummer 1 angst van mijn klanten: dat ze ook een hysterische website krijgen ????. Jóuw branding en foto’s bepalen de uitstraling van jouw website. Het is mijn taak om een website voor je te maken die volledig in lijn is met wat JIJ als ‘merk’ wilt uitstralen. Dus óok als dat minimalistisch is, of juist heel donker, romantisch, you name it. Wel vind ik het belangrijk dat je je branding goed helder hebt en werk ik het liefste met een uitgesproken stijl :).

Ik zie andere webdesigners die minder geld vragen, waar zit dat hem in?

Het is heel uiteenlopend hoeveel ervaring iemand heeft, in hoeverre alles aan de achterkant van de website technisch goed in elkaar zit en hoeveel tijd en energie (en talent ????) er wordt gestoken in het daadwerkelijk maken van een écht uniek ontwerp. Daarnaast zijn er grote verschillen in werkwijze, communicatie en of iemand meedenkt met de inhoud van je website. Bij mij zit dus ook een hele dag samen je content uitwerken inbegrepen. Ik steek ontzettend veel tijd en kennis in jouw website om er echt wat geniaals van te maken en werk maximaal met 2 klanten tegelijk.

Hoe lang duurt het maken van een website?

Afhankelijk van de grootte van je website hou ik gemiddeld 8 weken aan. Als je én een blog hebt én een webshop dan kan het nog iets langer duren. Kan het sneller? Ja, maar dan heb je geen onderscheidende website. Ik neem de tijd om vanaf blanco écht iets unieks voor je te maken. Daarnaast krijg jij natuurlijk de tijd om feedback te geven tussendoor en ben ik afhankelijk van hoe snel je die aanlevert.

Regel je ook mijn domeinnaam en webhosting?

Nee, dit vraag ik je om zelf te doen! Hier zitten namelijk periodieke kosten aan verbonden en ik vind het niet fijn als dat via mij loopt. Mijn technische partner Begoña is reseller van ViMEXX, ik zit zelf ook bij haar, dus als je nog zoekende bent kunnen we dit regelen voor je. Ik vraag je om bij je webhosting WordPress te (laten) installeren en om een SSL certificaat te activeren als dat niet al automatisch gedaan wordt. Mocht je hier niet uitkomen, dan kan ik je hier natuurlijk wel mee helpen!

Wat gebeurt er met mijn website als jij stopt met Let’s get LOES?

Helemaal niets! Alle software die ik gebruik om jouw website te maken kan jij levenslang updaten (dus ook het DIVI thema waar ik mee werk). Het onderhoud van je website wordt gedaan door Begoña vanuit haar eigen bedrijf Maseda Support.

Mag ik ook zelf mijn WordPress Onderhoud doen?

Dat mag van mij (aardig he), maar voor technische zaken vraag ik je wel om alsnog Begoña van Maseda Support te benaderen en niet mij. Voor het oplossen van technische problemen betaal je haar dan een uurtarief, wat je uiteindelijk misschien meer kost dan wanneer je een onderhoudsabonnement had afgesloten. Maar dat is helemaal aan jezelf!

De FAQ?

lets-get-loes-veelgestelde-vragen