lets-get-loes-logo
a

Menu

Een beetje LOES

A website makes it a business! Is het tijd om online aanwezig te zijn zonder er een heel epistel van te maken? Ik help je om je bedrijf en positionering een dikke boost te geven met een knaller van een webpagina, ook wel one-pager, die je vol trots met potentiële klanten kunt delen. Kan ook gelijk je tarief omhoog ????. 

Een website die uit 1 webpagina bestaat, als online visitekaartje

one-pagers-collage

De pros & cons van een
One-page website

Het is lekker strak en overzichtelijk, je bezoeker leid je met een sterke opbouw van boven naar beneden tot ze kwijlend bij je contactformulier aankomen. Ze hoeven nergens anders meer heen en kunnen genieten van het voldane gevoel dat ze ALLES hebben gelezen wat er te lezen valt.

Je hebt maar 1 pagina, dus minder pagina’s en minder tekst waar je door Google op gevonden kan worden. Ook interne links (tussen pagina’s) helpen daar normaal gesproken bij. Je kunt dit compenseren door een blog toe te voegen!

Voor wie is het geschikt?

Ik maak one-pagers vooral voor ervaren ondernemers die hun klanten al uit hun netwerk halen en voor starters die online willen shinen, maar nog geen volledige website willen / kunnen vullen. Voorwaarde is dan wel dat je je aanbod en branding helder hebt.

Weten of het de juiste keus is voor jou?

“Ik vond het tof om te merken dat Marloes echt een onderscheidende website voor me wilde maken en daar ook graag extra moeite voor wilde doen. Ze is super enthousiast en geeft op een prettige manier advies over technische en visuele aspecten, zonder haar eigen wil daarbij op te leggen.”

Keren Bercovitz @ Buro Bercovitz

Keren Bercovitz

Ik maak van je website één grote beleving volledig in lijn met JOUW branding

En JA dat kan dus ook minimalistisch, zwoel, edgy, zwart/wit, compleet circus, you name it. Laat je niet afschrikken door mijn eigen tompoes feest hier ????.

Voor €1750 excl. btw krijg je een one-page website VOLLEDIG op maat en from scratch ontworpen. Vooraf zoomen we en denk ik met je mee met de inhoud! Zo kan je heel gericht je teksten schrijven en media verzamelen. Tijdens het bouwen upgrade ik je teksten nog waar nodig.

Klik hier voor alle inbegrepen technische shizzle
 • Levenslang gebruik incl. updates van het premium WordPress theme DIVI t.w.v. $249
 • Je website volledig aangepast voor mobiel en tablet (duh)
 • Basis SEO (eigenlijk alles behalve zoekwoorden en Google Search Console, dit kan je evt. uitbesteden aan mijn buddy De SEO Studio)
 • Ik optimaliseer je afbeeldingen door ze te schalen en waar nodig bij te snijden, zodat ze perfect in je website passen. Ik comprimeer ze ook nog met de plugin Smush
 • Je contactformulier in huisstijl met een spamfilter (Google reCAPTCHA v3)
 • Koppeling met jouw Calendly of een ander systeem waarin je direct afspraken laat boeken
 • Je privacyverklaring als webpagina in huisstijl (je Algemene Voorwaarden kunnen geopend en gedownload worden als pdf)
 • Een cookie-melding in huisstijl, helemaal AVG-proof
 • Als je een Google Analytics account hebt, koppel ik die aan je website
 • Extra plugins voor back-ups, snelheid en  vindbaarheid in Google

Wil je je one-pager beter vindbaar maken?

Een blog op maat

Voeg dan een blog op maat toe! €500 excl. btw

Voor je vindbaarheid in Google is het slim om een blog te schrijven. Zeker bij een one-pager, want 1 pagina betekent nu eenmaal minder pagina’s waar je op gevonden kunt worden. Met elke blog voeg je daar een pagina aan toe! Het enige wat je bij een one-pager niet hebt is een totaaloverzicht van al je blogs met bijv. een zoekfunctie of filters, daarvoor zou je helemaal LOES moeten gaan ;).

Dit is allemaal wél inbegrepen
 • Blog slider met je meest recente blogs, geheel in huisstijl
 • Pagina-template voor je blogs, geheel in huisstijl (met bijv. een bio over jou / een link terug naar je one-pager / inschrijving nieuwsbrief enz.)
 • Template voor een unieke blogafbeelding (die je ziet in je blogslider en als je je link deelt op social media)
 • Persoonlijke video-tutorial om zelf blogs toe te voegen of als instructie voor je VA

Deze extra’s zijn standaard inbegrepen:

(want ik hou niet van concessies en wél van mensen die daar ook niet van houden ????)

custom-bevestigingspagina-contact

Max. 3 bedankpagina's voor o.a. Contact

Als iemand jou een bericht stuurt, een call aanvraagt of zich inschrijft op jouw nieuwsbrief, stuur ik ze door naar een bevestigingspagina, waar je ze kan bedanken en eventueel nog een vervolgactie kunt laten doen. Bijvoorbeeld het aanvragen van je weggever of jou volgen op social media!

instagram-linkjespagina-extra

Instagram linkjes-pagina voor in je bio

De meesten van mijn klanten zijn ook actief op instagram en dan weet je dat je een link in bio nodig hebt ????. Ik maak een pagina op jóuw website met linkjes naar verschillende pagina's van je website en evt. naar externe blogs/acties/podcasts enz. No more linktree!

custom-404-pagina-wordpress

Een leuke 404-pagina (page not found)

Werkt er een keer een link niet op je pagina? Dan komen bezoekers niet op zo'n lelijke 404-PAGE NOT FOUND pagina, maar op eentje custom voor jou gemaakt. We zetten er een gevatte tekst op en links terug naar je diensten / blog / waar je wilt. Zo hou je ze binnen ;). Uiteraard helemaal in je huisstijl!

custom-inlogpagina-wordpress

Custom Wordpress inlogpagina

Heel eerlijk? Deze heb je niet echt nodig ????. Maar jij krijgt ALLES in jouw huisstijl. Normaal als je inlogt op een Wordpress website kom je op een intens lelijk inlogscherm, maar voor jou maak ik een mooie met jouw logo/foto en persoonlijke welkomsttekst. I like ????.

“Het leuke aan Marloes is dat ze gelijk snapt waar je heen wil met je bedrijf en je online uitingen. Daardoor kun je snel meters maken. De snelle, heldere communicatie en korte lijntjes werken goed!”

Esther Seignette Professional Organizing

Esther Seignette

Ik maak persoonlijke VIDEO-TUTORIALS voor je, waarin ik laat zien hoe je alle bestaande inhoud kunt wijzigen

Die maak ik dus met JOUW WEBSITE op mijn scherm! Duidelijker kan het niet ????.

Ook perfect om door te sturen naar je VA als je die hebt. Het enige wat je met mijn tutorials NIET kunt, is het zelf toevoegen van webpagina’s of nieuwe onderdelen.

Hiervoor kun je dan uiteraard bij mij terecht op uurbasis (€65 excl. btw), of als je het aandurft bij iemand anders ????.

Nog steeds hier? Ik vertel je hoe we LOES gaan!

1. Kennismaking & Offerte

We kijken eerst even of we echt een match zijn, wel zo fijn! Als het voor beide partijen goed voelt en je blij bent met de mogelijke startdatum, dan stuur ik je een offerte en plannen we je kick-off in!

2. Je verzamelt de inhoud

We zoomen even zodat ik met je mee kan denken met de inhoud, zodat je een grove indeling hebt als uitgangspunt! Daarna kan je aan de slag met het verzamelen van je teksten, foto’s en evt. andere media. Mocht je nog iets nodig hebben, dan kunnen we dat uitzetten bij iemand in mijn netwerk.

3. Kick-off

Als het moment daar is dat ik echt ga bouwen, lever jij je teksten en media aan in onze gedeelde Google Drive map en bespreken we wat je voor wensen hebt qua opbouw en ontwerp! Dit is je moment om mij te vertellen dat je niet van hysterische pop-ups houdt enzo ????.

4. Ik bouw en jij geeft feedback

Ik maak een uniek ontwerp voor jouw one-pager en stuur je een schermfilmpje met toelichting als mijn opzet te bewonderen is! Aan de hand van jouw feedback ga ik bouwen en daarna kun je nog 1x feedback geven.

5. Testen & Tweaken

Als jij helemaal blij bent met je website maak ik de persoonlijke video-tutorials voor je! Zo kan jij voor livegang nog een keer al je teksten nalopen, eventueel alvast blogs / meer reviews toevoegen etc. Ik dubbelcheck al je links,  knoppen, contactformulier enz. en moedig je aan om dit ook zelf te doen. Zo zetten we samen de puntjes op de i!

6. Get ready for the launch!

Yasss, je website is klaar om met de hele wereld te gaan delen! Ik zet hem live en de lancering kan beginnen! Ook wel: we gaan keihard spammen op social media ????.

7. Service & Onderhoud

Ik draag je website officieel over aan mijn partner Begoña van Maseda Support, die jouw website technisch spik en span houdt. De eerste maand onderhoud is inbegrepen! Voor technische zaken kan je bij haar terecht en voor nieuwe onderdelen op je website bij mij ????.

“Marloes is heel energiek waardoor je zelf ook nóg enthousiaster wordt. De website die ze voor mij heeft neergezet is mooier dan ik had kunnen bedenken… En nog belangrijker; ik krijg er zo’n goed gevoel bij – het voelt als een verlengstuk van mijzelf.”

Carmen – Personal & Leadership coach

Carmen

Ik wil een website van jou want dit klinkt allemaal heel fijn

Snap ik. Heel terecht ook ????. Stuur me een berichtje en dan laat ik je weten wanneer ik weer plek heb en kijken we of we een goeie match zijn!

Aanvraagformulier

Ik vind jouw website heel tof, maar die van mij hoeft niet zo kleurrijk / wild.

Nummer 1 angst van mijn klanten: dat ze ook een hysterische website krijgen ????. Jóuw branding en foto’s bepalen de uitstraling van jouw website. Het is mijn taak om een website voor je te maken die volledig in lijn is met wat JIJ als ‘merk’ wilt uitstralen. Dus óok als dat minimalistisch is, of juist heel donker, romantisch, you name it. Wel vind ik het belangrijk dat je je branding goed helder hebt en werk ik het liefste met een uitgesproken stijl :).

Ik zie andere webdesigners die minder geld vragen, waar zit dat hem in?

Het is heel uiteenlopend hoeveel ervaring iemand heeft, in hoeverre alles aan de achterkant van de website technisch goed in elkaar zit en hoeveel tijd en energie (en talent ????) er wordt gestoken in het daadwerkelijk maken van een écht uniek ontwerp. Daarnaast zijn er grote verschillen in werkwijze, communicatie en of iemand meedenkt met de inhoud van je website. Bij mijn one-pagers zit dus ook een uitgebreide ZOOM-sessie inbegrepen, waarin we samen je content uitwerken. Ik steek ontzettend veel tijd en kennis in jouw website om er echt wat geniaals van te maken en werk maximaal met 2 klanten tegelijk.

Hoe lang duurt het maken van een website?

Voor een one-page website houd ik 2 tot 3 weken aan vanaf de kick-off. Ik neem de tijd om vanaf blanco écht iets unieks voor je te maken. Daarnaast krijg jij natuurlijk de tijd om feedback te geven tussendoor en ben ik afhankelijk van hoe snel je die aanlevert.

Regel je ook mijn domeinnaam en webhosting?

Nee, dit vraag ik je om zelf te doen! Hier zitten namelijk periodieke kosten aan verbonden en ik vind het niet fijn als dat via mij loopt. Fijne aanbieders zijn bijvoorbeeld TransIP en Vimexx. Ik vraag je om bij je webhosting WordPress te (laten) installeren en om een SSL certificaat te activeren als dat niet al automatisch gedaan wordt. Mocht je hier niet uitkomen, dan kan ik je hier natuurlijk wel mee helpen.

Wat gebeurt er met mijn website als jij stopt met Let’s get LOES?

Helemaal niets! Alle software die ik gebruik om jouw website te maken kan jij levenslang updaten (dus ook het DIVI thema waar ik mee werk). Het onderhoud van je website wordt gedaan door Begoña vanuit haar eigen bedrijf Maseda Support.

Mag ik ook zelf mijn WordPress Onderhoud doen?

Dat mag van mij (aardig he), maar voor technische zaken vraag ik je wel om alsnog Begoña van Maseda Support te benaderen en niet mij. Voor het oplossen van technische problemen betaal je haar dan een uurtarief, wat je uiteindelijk misschien meer kost dan wanneer je een onderhoudsabonnement had afgesloten. Maar dat is helemaal aan jezelf!

De FAQ?

lets-get-loes-veelgestelde-vragen