De Grote Loes Show - logo
a

Menu

GUEST – Digna Brand over het bouwen van een imperium

11 apr 2022

Er zijn een paar ondernemers die ik op de voet volg voor inspiratie en daar is Digna er één van. Zij is in 2 jaar tijd als een malle gegroeid van content expert naar business coach en helpt nu andere freelancers naar meer vrijheid in haar toepasselijk getitelde jaarprogramma van Freelance to Freedom ;). Af van het uurtje factuurtje!

Digna is zoals altijd weer mega transparant over haar eigen uitdagingen en gedachtes bij de stappen die ze zet. Ik praat met haar over het (kunnen en durven) vragen van grote bedragen, je blijven ontwikkelen en groeien en waarom geld niet de eerste drijfveer is. Ga jij ook aan van de term imperium? Luister dan zeker mee!

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).