De Grote Loes Show - logo
a

Menu

Convertering wat een goeie website

27 mei 2022

Conversie, conversie, conversie, ik heb best een beetje een hekel aan die term. Letterlijk betekent conversie “omzetten” en in de context van webdesign gaat het over het omzetten van jouw website bezoeker naar een (betalende) klant. Ik kreeg laatst het compliment dat ik alle conversie trucjes had toegepast zonder dat ze als trucje overkwamen. Misschien komt dat doordat ik me er nooit echt in verdiept heb ????. Wat mij betreft komt het namelijk neer op heel veel gezond verstand, zoals alles in de marketing. Ik vertel het je in deze podcast! Wil je even napraten? Je vindt me op instagram op @lets_get_loes en op LinkedIn als Marloes Lodder, mijn naam in het echte leven :p.

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).