De Grote Loes Show - logo
a

Menu

De 7 habits van highly effective ondernemers

7 mrt 2022

Ik heb gisteren de dikke klassieker van Stephen R. Covey – The 7 habits of highly effective people uitgelezen en het leek me mooi om de grove inhoud met jullie te delen! Ik vond hem mega waardevol en raad je dus alsnog aan om het hele boek te lezen, maar als je zo iemand bent als mijn vader en I quote “Een boek? Ik heb al een boek” dan is mijn podcast misschien een mooie vervanger :p. Any thoughts? Deel ze met me op instagram @lets_get_loes linkedin @Marloes Lodder of via info@letsgetloes.nl.

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).