De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#023 Échte connecties maken op social media, zo doe je dat

29 jun 2023

Ik plaatste een post op instagram over oninspirerende en zelfs vermoeiende openingsberichten in de DM/chat, waarbij duidelijk is dat ze naar iedereen ge-copy-paste worden en waar je soms zelfs aan het 'werk' wordt gezet. “Hey, ik zag dat je mijn post likete, wat sprak je er in aan?” “Wat leuk dat je me volgt, mag ik vragen wat er was dat je aantrok?” NEE LAAT ME MET RUST ????. Echte connecties maak je niet met standaardberichten. Maar ik begrijp ook helemaal dat er mensen zijn die nu denken, ja maar hoe dan wel? Ik vertel het je in deze aflevering ????.

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).