De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#022 GUEST – Jessica van Duren over het bouwen van legendary feminine brands

7 apr 2023

Ik sprak met the woman, the myth Jessica van Duren ;). Als je haar volgt op instagram @jessica_vanduren dan zie je dat ze de meest waanzinnige foto's maakt voor hele toffe vrouwelijke ondernemers maar ook voor grote merken. Ze gaat binnenkort even een weekje shooten met klanten in Egypte, een heel vervelend leven heeft ze :p.

We hebben het over het belang van een sterk merk en hoe je daar op voort kan bouwen. En hoe vervelend het is als je het elke keer weer om moet gooien ;). Maar ook delen we hoe we de toekomst van ons eigen brand zien, en waarom we ons huidige verdienmodel willen uitbreiden.

Benieuwd naar haar werk? Check dan even alles wat ze doet op instagram of op jessicavanduren.nl.

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).