De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#021 Wat ons allemaal tegenhoudt om groots te gaan

6 apr 2023

Ik was de afgelopen 2 dagen op het live event the ROAST van business coach Simone Levie, op uitnodiging omdat ik de salespagina had gemaakt voor the ROAST! Supertoffe opdracht was dat met een nog mooiere bonus dus ;). Ik zat daar in een zaal vol succesvolle vrouwelijke ondernemers waarvan een groot deel al tonnen omzet per jaar had. Ik voelde me tegelijkertijd super geinspireerd maar ook een groentje :p. Er waren heel veel vrouwen zo dapper om naar de microfoon te stappen en te delen waar ze tegenaan lopen in hun business, en de bottom line was voor een heel groot deel hetzelfde. Ik neem je graag mee in mijn ervaring in deze aflevering!

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).