De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#020 GUEST – Lotte van den Broek over sterke copy en snel groeien als ondernemer

13 mrt 2023

Ik sprak vandaag met tekstentovenaar en (door zichzelf :p) uitgeroepen beste schrijfcoach van Nederland: the one and only Lotte van den Broek! Al is er ook een zangeres die Lotte van den Broek heet ????.

Op instagram ken je haar van de rake posts en de fameuze tekstprompts, ook wel sterke openingszinnen waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Alle andere coaches denken potverdrie zo goed wil ik ook schrijven en daar zat een mooie niche voor Lotte ;).

We hebben het over haar ondernemersreis, hoe ze van Lots of Marketing doorgroeide naar The Copy Revolution, het belang van goeie copy, werken met high-end klanten / coaches en we eindigen nog met concrete tips en Lotte d’r plannen voor de toekomst. We beginnen overigens niet heel sterk maar wel vermakelijk :D. Je vindt Lotte op instagram en Linkedin!

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).