De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#019 GUEST – Stefanie van der Maas over haar nieuwe website, meemaakmarketing en schaamteloos jezelf zijn

22 feb 2023

Ik neem deze podcast met Stefanie op de dag nadat we haar nieuwe website peperinjezaak.nl hebben gelanceerd. Mijn nieuwste paradepaardje en portfolioknaller! Stefanie is de koningin van de meemaakmarketing, storytelling, schaamteloos jezelf zijn en je marketing bouwen rondom wie jij in essentie bent.

We hebben het natuurlijk over haar nieuwe website, maar ook over hoe zij is gekomen tot waar ze nu is, en hoe zij waarborgt dat haar marketing een verlengstuk is van wie zij is. Met haar nieuwst aanbod The Concept Land, ontwikkelt zij samen met jou in 3 maanden een uniek marketingconcept wat alleen van jou kan zijn! Maar natuurlijk wil zowel zij als jij eerst kijken of er een match is, hier heeft Stefanie de prikkelende (en gratis) Call for Adventure voor in de aanbieding: peperinjezaak.nl/call-for-adventure/

Je vindt Stefanie op instagram op @stefanivandermaas

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).