De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#017 Gebruik je podcast als content voor je website

24 okt 2022

Heb jij een eigen podcast? Use it! Ja, je kan een widget op je website zetten van je podcast en een leuk social media icoontje, maar je kan je podcastafleveringen ook actief inzetten als inhoud op je website. Jou horen praten is namelijk alweer zoveel sterker dan geschreven tekst. Te zonde om dit niet te gebruiken!

In deze aflevering vertel ik je welke plekken van je website zich hier perfect voor lenen (en wat voor soort podcastafleveringen je daar dan zet). Misschien inspireer ik je wel gelijk om er nog een paar te maken ;). Kon je er wat mee of heb je zelf nog een paar goede ideeën? Laat het me zeker weten op instagram @lets_get_loes of op LinkedIn /marloeslodder. Fijne dag!

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).