De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#016 GUEST – Linde van BLINCK Photography en ik over het organiseren van een (live) event

5 okt 2022

Linde en ik kennen elkaar via instagram en lopen al een tijdje een beetje zij aan zij in onze ondernemersreis. Dit jaar organiseren wij allebei voor het eerst een live event. Die van haar, de ICONIC CONCEPT CONVENTION, is net geweest en die van mij, het enige echte ordinaire eindejaarsdansfeest voor ondernemers ;), is net in de verkoop! Megaspannend allemaal en leuk om van haar te horen waar ze tegenaan liep en wat ze achteraf anders zou doen. En natuurlijk hebben we het ook nog even over personal branding shoots en opvallen in de massa. Luister je mee?? Linde vind je op instagram op @blinck_photography en online op blinckphotography.com (er komt een nieuwe aan begin 2023 ;)).

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).