De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#015 De perfecte salespage

19 sep 2022

De perfecte salespage. Die wil jij he? Don’t we all. Het goede nieuws is dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn. Het slechte nieuws is dat de meesten het toch te moeilijk maken. In deze korte rant vertel ik je waar je het beste op kunt focussen:D.

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).