De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#014 GUEST – Antje Veld over werken met een copywriter vs. zelf leren met schrijfcoaching

31 aug 2022

Als ondernemer ontkom je er niet aan om content te produceren. Je hebt een website, misschien wel een e-book / brochure, social media posts, flyers en weet ik veel wat voor promo materiaal nog. Als je niet zo’n ster bent in het verkopen van jezelf en het aanspreken van je ideale klant, dan is het slim om hulp in te schakelen.

Maar wanneer besteed je dan volledig uit en wanneer ga je zorgen dat je er gewoon zelf beter in wordt? Antje Veld, copywriter voor ondernemers die hun bedrijf serieuzer nemen dan zichzelf, vertelt het je en ook hoe zo’n samenwerking met een copywriter / schrijfcoach eruit ziet! Antje vind je op www.antjeveld.nl en op instagram onder @antjeveld (wees op tijd als je haar hulp wilt ;)).

En als je tot het einde luistert word je nog beloond met de slechtste outro ooit :p.

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).