De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#013 GUEST – Eva Driessen bereidt mij voor op mijn eerste psilocybine ervaring

22 aug 2022

Over 3 maanden neem ik deel aan een ceremoniereis van 3 dagen, begeleid door Eva Driessen. Hierbij gaan we werken met psilocybine, de geestverruimende stof oa te vinden in truffels. We hebben het over mijn motivatie om dit te doen, wat het verschil is tussen psilocybine en ayahuasca, het belang van een goede setting, hoe het weekend er uit zal zien (en wat voor mensen er komen en of ik in m’n roze bontjas kan aankomen :p) en wat ik kan doen om mij voor te bereiden. Super interessant voor als je zoiets als dit ook overweegt. Voor meer informatie over het werk van Eva kun je een kijkje nemen op https://www.evennaareva.com/. Ook vind je haar op instagram onder @driesseneva. Dank voor je openheid Eva, ik kijk er ontzettend naar uit :).

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).