De Grote Loes Show - logo
a

Menu

#003 4 dingen die ik heb geleerd van business coaches

22 feb 2022

Ik heb al aardig wat podcasts geluisterd van Nederlandse business coaches en er waren 4 dingen die ik regelmatig hoorde terugkomen en die bij mij zijn blijven hangen! Ik deel ze graag met je 🙂

Misschien denk je nu “nou Marloes, wel een karige bloginhoud zo”, dus dat licht ik graag even toe :p. De inhoud van deze webpagina (audio + beschrijving van aflevering) wordt automatisch uit Spotify getrokken bij elke podcast die ik upload, en vervolgens als blog gepubliceerd op mijn website (in dit gezellige huisstijl proof blog template). Dit gaat volledig automatiesch, dus dat is fantastisch, maar lekker beknopt dus. Valt mooi in de categorie better done than perfect! Wie weet schrijf ik de podcasts ooit uit. Kleine kans wel. Maar hij is er ;).